Gajet

Popular Posts

Video Of Day

Izi Kit

Prepaid Panas Maxis Unlimited


Prosedurnya saya akan tweak supaya ia jadi unlimited .

Proses tweak halal dan bukan macam ghost yang tahan 2-3 bulan je .

Pasal yang tweak ini orang dalam kerja Maxis jugak .

Nombor baru sahaja , tak boleh MNP atau kekalkan nombor lama

Dibawah ialah detail prepaid Maxis unlimited ini :

- Kalau topup RM10 , tahan 7 hari , topup RM20 tahan 15 hari , dicadangkan topup RM30 untuk  valid selama 30 hari

- Kadar panggilan 12 sen untuk 30 saat ke mana-mana telco lain (kadar sama rata)

- SMS 7 sen ke mana-mana telco

- Speed maxima ialah 60 kbps

- Paling sesuai untuk pengguna phone yang gunakan WHATSAPP/TELEGRAM/VIBER/WECHAT/FACEBOOK

- TIDAK SESUAI digunakan bagi pengguna yang mahu stream video seperti YouTube atau download movie

- Anda surf ikut jumlah kredit yang anda tinggal dan juga validity anda

- Katakanlah anda topup RM30 sebulan , selama 30 hari itulah ia akan UNLIMITED dan anda boleh on kan data tanpa tutup bermula hari pertama sampai hari ke 30

- Jangan risau , ia tidak akan makan kredit anda

- Kredit anda yang RM30 itu semaksimumnya anda boleh gunakan untuk buat call dan SMS

- Masa penghantaran ialah 5-6 hari bekerja kerana proses tweak memakan sedikit masa untuk dibuat dan perlu diuji dengan teliti sebelum dihantar kepada pembeli untuk mengelakkan kegagalan berlaku

- Jaminan refund 100% jika tweak tidak kekal lama

- Untuk nombor random , harga termasuk pos hanya RM50 , didalamnya ada kredit RM15

- Untuk nombor VIP , harga termasuk pos ialah RM150 , didalamnya ada kredit RM5

- Hubungi saya di zikzek2013@yahoo.com atau wasap : 012-819-3050

- Dibawah ialah senarai nombor VIP :

012-2525164
012-2525307
012-2525349
012-2525964
012-2626149


012-2626327
012-2626370
012-2626438
012-2626510
012-2626518
012-2626547


012-2626719
012-2727061
012-2727465
012-2727694
012-3334384
012-3330104


012-3330261
012-3330267
012-3330278
012-3330281
012-3330286
012-3330420

012-3330478
012-3330480
012-3330491
012-3330564
012-3330571
012-3330625


012-333063
012-3330637
012-3330641
012-3330712
012-3330785
012-3330794


012-3330824
012-3330874
012-3331024
012-3331035
012-3331064
012-3331086

012-3331094
012-3331096
012-3331217
012-3331675
012-3331764
012-3331871

012-3331872
012-3331916
012-3332057
012-3332091
012-3332358
012-3332427

012-3332454
012-3332491
012-3332584
012-3332782
012-3334263
012-3334291
012-3334318

012-3334326
012-3334384
012-3334589
012-3334638
0123334639
012-3334739

012-3334741
012-3334765
012-3334845
012-3334847
012-3334908
012-3334909

012-3334917
012-3334927
012-3334946
012-3334951
012-3334954

012-3334956
012-3334964
012-3334983
012-3335058
012-3335127
012-3335171


012-3335187
012-3335293
012-3335309
012-3335348
012-3335364
012-3335378

012-3335414
012-3335429
012-3335437
012-3335474
012-3335482
012-3335497

012-3335602
012-3335619
012-3335637
012-3335641
012-3335642
012-3335680

012-3335749
012-3335839
012-3335946
012-3336139
012-3336154
012-3336180

012-3336239
012-3336357
012-3336485
012-3336531
0123336704
012-3336711

012-3336762
012-3336821
012-3336894
012-3336932
012-3336942
012-3337065


012-3337089
012-3337125
012-3337141
012-3337249
0123337301
012-3337304

012-3337350
012-3337351
012-3337404
012-3337454
012-3337498
012-3337510

012-3337634
012-3337641
012-3337817
012-3337857
012-3337859
012-3337905

012-3338395
012-3338404
012-3338408
012-3338416
012-3338450


Read More
Izi Kit

BIZ PALING PANAS DI MALAYSIA 2015 DGN BONUS AKTIF DAN PASIF!!!


Biar gambar berbicara sendiri

Anda boleh fahaminya dengan mudah dan cepat sertainya .










http://www.12go.my/

http://1twogo.blogspot.com/

https://www.facebook.com/groups/tafeygey/


Read More
Izi Kit

Servis Paypal




Bagi penjual dan pembeli online, pastinya kadang-kadang anda perlu gunakan Paypal .






Jadi saya sediakan servis ini dengan caj paling minima iaitu RM15 sahaja .






Anda boleh hantar berapa banyak Paypal, caj saya tetap ialah RM15 sahaja .






Jika perlu paypal, sila hubungi saya , tq .
Read More
Izi Kit

Spray Anti Serangga Sangat Berkesan


Spray Anti Serangga produk nabati (tidak beracun) berkesan menghapuskan sarang-sarang serangga seperti lipas,semut,boleh membunuh nyamuk,lalat yg berkeliaran di rumah anda .

Ia juga sejenis pembersih,pembasmi kuman dan penghilang bau  .
Sudah banyak digunakan di hotel-hotel , restoran , klinik dan banyak tempat lain .


Hanya spray di kawasan yg banyak serangga dan kotor.
Warna biru/putih , cantik sahaja , kesannya sama sahaja .


100ml , RM60 termasuk poslaju .


Testimonial pengguna :





Read More
Izi Kit

Mesin Jahit Mini Yang Memang Hebat


Diperkenalkan Mini Sewing Machine.

Tagline mesin jahit ini ialah :

'Cheap, Small, Does The Job'

Boleh guna jahit langsir, sarung bantal, nak sambung kain perca, nak jahit pencil case, nak buat toy pon boleh

Lagi senang boleh bawak ke mana-mana nak menjahit.

Nak jahit letak atas iron board pon boleh. selambe jee


Semua wajib beli mesin jahit mini ini sebab:

1. Saiz nya yg mini , jimat ruang dan portable.

2. Boleh jahit dengan function sama macam mesin jahit besar.

3. Boleh guna untuk kerja menjahit yg sikit dan nak guna cepat.

4. Boleh guna batteri atau elektrik.

5. Siap pedal kaki untuk kawalan

6. Boleh beli untuk adik, anak, orang rumah yg nak menjahit

7. Ada aksesori tambahan

Demo penggunaannya dibawah :




Yang anda akan turut dapat sebagai akssori ialah :

4 x Metal bobbins
1 x Metal Bobbin fitted in the machine
1 x Foot pedal
2 x Needles (One in machine & 1 Extra)
1 x Needle threader
1 x Bobbin pin


Harga ???

RM300? RM250? RM200 ?? Mahal ??????

Kasi harga cincai pasal nak puasa dan nak raya .

RM123 sahaja termasuk pos .

Boleh whatsapp saya di 012-3921782 jika berminat , stok terhad .
Siapa cepat dia dapat .

Read More
Izi Kit

Peluang blogger atau yang selalu online buat duit


Provider baru ini juga sebuah syarikat yang telah lama di internet .

H12 media yang bagi saya ialah no 2 terbaik selepas Adsense .

Dan yang paling penting , ia memang bayar pada pengiklannya .

Memang ini boleh jadi lubuk rezeki pada blogger yang rajin, insya allah , mari jana pendapatan sambil berblog .

Selamat berjaya semua .



Read More
Izi Kit

'All In One' Pembunuh Makhluk Perosak


Adakah anda bosan rumah anda selalu diganggu dengan :


- SEMUT
- LIPAS
- LIPAN
- LABAH-LABAH
- NYAMUK
- ULAT GONGGOK


Jika jawapannya YA , anda patut mendapatkan produk yang kami tawarkan ini .


Dijamin makhluk perosak berkenaan akan musnah dan tiada lagi selepas menggunakan produk ini .

Bezanya dengan semburan lain seperti S***ldtox , B**gon atau F***killa , ialah semburan kami akan tahan 72 jam selepas disembur dan semakin kuat selepas ia kering .


Berbeza dengan kesan produk biasa yang hanya bertahan 20-30 minit sahaja dan tidak lagi berkesan selepas semburan kering .

Ia juga sesuai digunakan didalam kereta dan anda akan nampak kesannya .

Haiwan seperti nyamuk , lipas atau semut , jika bersembunyi didalam kereta anda , akan 'menerima akibatnya' , dan anda akan lihat hasilnya dalam masa 2-3 hari sahaja .

Harga runcit diluar sana bagi untuk produk yang sama ialah RM99 , tidak kira anda beli berapa botol pun .

Beli dengan saya , anda akan dapat diskaun bila anda beli lebih dari satu botol .

Harga termasuk penghantaran ialah seperti dibawah ini ;

1 botol - RM70

2 botol - RM130

3 botol - RM190

4 botol - RM240

5 botol - RM300

Read More